Fiul lui Nicolae Botgros, primele declarații despre moartea mamei sale. Corneliu Botgros a spus ce probleme de sănătate a avut Lidia Bejenaru

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, a dat primele declarații despre moartea mamei sale, dezvăluind ce probleme de sănătate avea Lidia Bejenaru. Astfel, celebra artistă din Republica Moldova s-a confruntat cu probleme la inimă dar și cu cancer la colon. Totodată, aceasta a suferit și trei operații într-o singură săptămână iar organismul ei slăbit a cedat.

Corneliu Botgros, fiul cunoscutului rapsod moldovean, a oferit primele declarații despre moartea mamei lui. Îndurerat, fiul lui Nicolae Botgros a dezvăluit că interpreta Lidia Bejenaru s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care și cancer.

Fiul lui Nicolae Botgros, declarații despre moartea mamei

Corneliu Botgros a precizat că mama sa, interpreta Lidia Bejenaru, a avut în ultimii ani mai multe probleme de sănătate, care în cele din urmă au răpus-o. Celebra cântăreață din Republica Moldova s-a confruntat cu probleme la inimă dar și cancer la colon. Astfel, într-o săptămână, Lidia Bejenaru ar fi avut nu mai puțin de trei operații.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros.

Daniela Ploia, o bună prietenă a Lidiei Bejenaru, a mărturisit că solista s-a stins din cauza unei hemoragii. Se pare că hemoragia masivă a survenit în urma a două intervenții la colon și, pe lângă asta, Lidia Bejenaru era în comă de trei zile. Daniela Ploia a mai adăugat că Nicolae Botgros suferă enorm după soția sa.

„A avut două intervenții la colon și era în comă de trei zile. A făcut hemoragie și a murit. Păcat, mare păcat! Maestrul chiar suferă, deși lumea îl judecă!”, a spus Daniela Ploia.

Nicolae Botgros se întorsese la soția sa

Lidia Bejenaru a avut o viață presărată cu dificultăți și din punct de vedere sentimental. Ea a fost înșelată de soțul ei, renumitul dirijor Nicolae Botgros, cu o altă cântăreață din Republica Moldova, Ana Dabija. Nicolae Botgros are o fiică alături de amanta lui și, deși a fost aspru judecat pentru fapta, Nicolae Botgros și-a asumat relația și nu și-a ascuns-o. Anul acesta, de altfel, a Nicolae a ales să se întoarcă în brațele soției, Lidia.

Lidia Bejenaru s-a stins din viață, luni dimineață, la vârsta de 68 de ani. Andrei Locoman, directorul Palatului Național „Nicolae Sulac” și un apropiat al artistei, a făcut anunțul decesului pe rețelele de socializare.

„Lidia Bejenaru-Botgros s-a retras în culisele veșniciei. Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia Bejenaru-Botgros, solistă de o viață a Orchesrtei Naționale de muzică populară «Lăutarii», și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ. S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani. Drum lin spre ceruri, dragă doamnă Lidia Bejenaru-Botgros”, a scris Andrei Locoman pe rețelele de socializare. În altă ordine de idei, Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, este îndurerat și deplânge moartea mamei sale…