Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, despre problemele lui Fulgy

Ramona Manole, fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani, nelegitimă, a comentat situația dificilă prin care trece acum familia tatălui ei. Tânăra spune că cel mai mult suferă pentru tatăl ei, care are de gestionat problemele grave cu dr.o.g.u.rile pe care le-a avut Marga și acum Fulgy.

Fulgy și Margherita, copiii cei mici ai lui Ioniță de la Clejani, au avut tot ce și-au dorit, au fost răsfățați de părinții lor, însă, din păcate, nu au putut gestiona celebritatea. Sora lor vitregă, Ramona Manole, sare în apărarea familiei tatălui ei.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.

Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”. Ramona a mai adăugat, pentru impact.ro, legat de isprăvile fraților ei: „Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor.

Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a mărturisit Ramona potrivit impact.ro.

Ramona povestea, anii trecuți, despre relația cu tatăl ei, Ioniță de la Clejani.

„Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă. E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată’, a mărturisit ea, la Antena 1.

Invitat, luni seară, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, Fulgy a negat că ar fi consumat dr.o.g.u.ri: „Eu, aici, la emisiune, am venit îmbrăcat de 10.000 de euro. Ciorapii sunt 500 de euro. Eu la cafea ascult Vivaldi și Mozart, umblu cu 2.000-3.000 de euro la mine, mereu, de aia mă opresc polițiștii.

Mi-am cumpărat un cățel, îl ceamă Cash, iar Alex Velea o să-i facă o piesă cățelului meu. Atât a fost, 15 minute a durat discuția la Golden Boy Society (n.r. casa de producție a lui Velea). După aceea au venit cu mine doi băieți de-ai lui, pe care i-am chemat acasă, să punem la punct niște piese. Ajung la Baba Novac, eu stau în Dristor, și acolo era un filtru de poliție, de 16-18 mașini”.