Fiica Madonnei, Lourdes Leon, apariție controversată la Met Gala. Ținuta a tras atenția, dar ce s-a văzut când a ridicat brațele

Lourdes Leon are 24 de ani și esta fiica celebrei cântărețe internaționale Madonna. Bruneta a avut o aparițe controversată la Met Gala, acolo unde a apărut pe covorul roșu și și-a expus fără reținere părul de la axilă.

Artista a apărut pe covorul roșu de la Met Gala într-o ținută îndrăzneață, care i-a pus în evidență trupul cu forme voluptoase.

Lourdes Leon îi calcă pe urme mamei sale Madonna, care de-a lungul timpului a fost o figură intens discutată, care a uimit de multe ori atât cu apariții ieșite din comun, cât și cu evenimentele în care a fost implicată.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, apariția care a stârnit controverse la Met Gala

Dacă mama sa a fost în centrul atenției în ultima perioadă cu noul iubit, cu 36 de ani mai tânăr, Lourdes Leon a ocupat primele pagini ale tabloidelor cu apariția controversată la ultimul eveniment important. Aceasta a pășit cu eleganță pe covorul roșu și a ales să șocheze pozând neepilată.

Lucru premeditat, fiica marei artiste a ridicat brațele fără reținere și a lăsat să se vadă părul de la axilă.

Lourdes Leon a devenit femeie în toată regula și nu îi este teamă să-și asume asta. Pe lângă formele pe care le pune în evidență cum știe mai bine, cu haine stilate și mulate, aceasta a ales să se alăture trendului care a cuprins mai multe vedete în ultimii ani, care au apărut neepilate sau și-au vopsit părul de la axilă.

Cert este că a bifat o apariție suprinzătoare, care a adus-o din nou în centrul atenției și cu siguranță se bucură că populează subiectele de discuție pe multe canale media.