Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, apariție de senzație intr-o reclamă la doar cinci ani. Eva s-a transformat intr-o veritabilă cantareata de rock

Andra și Cătălin Măruță au de ce să fie mândri! Copiii lor le calcă ușor, ușor, pe urme și devin cei mai cunoscuți copii din România. Micuții influenceri au filmat, recent, cu un regizor islandez, pentru un proiect la un hypermarket faimos. Rezultatul este fabulos.

Fiica Andrei este o vedetă rock, la cinci ani

Eva Măruță se poate lăuda, deja, cu faptul că este cea mai mică vloggeriță din România. Clipurile pe care le urcă alături de tăticul ei, Cătălin Măruță, au devenit virale și au cucerit inimile a milioane de români, din toate colțurile țării.

Andra a beneficiat, acum câţiva ani, de un turneu şi un concert, sponsorizate de un mare lanţ de magazine din România, firmă pentru care iată că acum filmează un spot publicitar şi copiii ei, Eva şi David Măruţă.

„Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?”, a scris Andra, pe reţelele sociale.

În această reclamă, cei doi copii ai Andrei interpretează două personaje faimoase din desene animate. Eva o interpretează pe Queen Barb, iar David este Tiny Diamond, ambele sunt personaje din filmul de animație 3D “Trolii”.

Pentru realizarea acestui spot, familia Măruță a primit aprobarea celor de la Universal International. Cei doi copii şi mama lor au avut parte, așa cum era de așteptat, de condiţii ca la Hollywood.

David Măruță joacă rolul lui Tiny Diamond din filmul Trolii