Fericire mare în familia lui Daniel Buzdugan! Nepoata lui, Alexandra, s-a căsătorit. Cum arată îmbrăcată în rochie de mireasă

Este fericire mare în familia lui Daniel Buzdugan. Nepoata sa, Alexandra, și alesul inimii sale s-au căsătorit. Pe rețelele de socializare, cei prezenți la eveniment au postat imagini.

Alexandra, nepoata lui Daniel Buzdugan, și alesul inimii sale s-au căsătorit recent. Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă, iar, alături de Vlad, și-au jurat iubire în fața divinității. Pe Instagram, omul de radio a notat un mesaj.

”Unicul meu frățior a fost socru mic aseară 🙂 Când era mică i-am zis așa nepoatei mele: Alexandra să nu te măriți până la 30 de ani! M-a ascultat! :)) Iubire și răbdare @vladilie și @alexandrabuzdu ❤️”, este mesajul scris de Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare.

Și Mihai Morar a luat parte la acest eveniment important din viața nepoatei lui Daniel Buzdugan, iar pe rețelele de socializare a transmis un mesaj:

”Când Familia ZU se unește cu Familia Buzdugan rezultă dragoste, inevitabil. Casă de piatră, @alexandrabuzdu & @vladilie! ❤️❤️”.

Născut la data de 23 septembrie 1974, în Iași, Daniel Buzdugan a devenit cunoscut în urmă cu doua decenii, când prezenta alături de Andreea Marin emisiunea pentru copii „Țara lui Piticot”.