Femeia de serviciu din România care mânca la cantina socială a moştenit averea unui milionar celebru din Top 300

Ramona-Iulia Bărbuţ are o poveste de viaţă fabuloasă. Aceasta a devenit putred de bogată după ce a moştenit aproximativ 2,5 milioane de euro de la tatăl său. Marcel Bărbuţ, fondatorul unei companii care a sponsorizat şi LPF,  a m.u.rit în 2019.

9 februarie 2019 este ziua care avea să îi schimbe radical viaţa Ramonei Bărbuţ. Aceasta a fost fiica milionarului ce făcea parte din Top 300 dintr-o relaţie extraco.n.jugală. Deşi a recunoscut-o la starea civilă, Marcel Bărbuţ nu a vrut să audă de femeie.

Ramona Iulia Bărbuţ a dus o viaţa modestă până să moştenească o parte din averea milionarului, alături de ceilalţi 4 fraţi ai săi.

Aceasta a moştenit dividente în valoare de 2.5 milioane de euro. Până în acel moment, Ramona Iulia Bărbuţ era femeie de serviciu şi mergea la cantina socială să mănânce. Femeia a apelat şi la o fundaţie pentru a-şi lăsa fiica în timp ce ea se afla la curăţenie. Cele două locuiau într-o cămăruţă la Gara de Nord.

Între timp, Ramona Iulia Bărbuţ l-a cunoscut Cornel Curt, zis Chioru, care avea și el un băiat, Laurențiu, scriu cei de la Cancan. Cei doi bărbaţi s-au mutat şi ei în cămăruţa de la Gara de Nord. După ce Marcel Bărbuţ a pierdut lupta cu can.c.erul şi a m.u.rit, Romana şi con.c.ubinul său s-au mutat într-o vilă din Giuleşti. Femeia şi-a luat mai multe maşini de lux şi şi-a angajat mai mulţi şoferi. De asemenea, Ramona şi-a operat stomacul şi şi-a pus acid în buze.

Marcel Bărbuţ se afla pe locul 102 în top 300 cu o avere de 55 – 57 milioane de euro. Marcel Bărbuţ ar fi vrut să investească şi la Jiul Petroşani.