Femeia care s-a înverzit după ce a folosit un produs banal: ”Arăt ca Shrek”

Pe măsură ce a văzut culoarea intensificându-se, a avut inspirația de a verifica termenul de valabilitate, care era depășit de mult. Isprava a făcut-o pe tânără să-și spună povestea pe TikTok, acolo unde a și cerut ajutor.

”Cineva să mă ajute. Cred că autobronzantul meu a fost expirat altfel, de ce sunt verde? Arăt ca Shrek!”, a spus ea, arătând produsul la cameră.

În timp ce-și privea mâinile, fata a spus cu tristețe: ”De ce eu, de ce eu?!”. Gafa ei de frumusețe a stârnit interesul internauților, adunând mii de vizualizări și comentarii, pe măsură ce oamenii încercau să-i ofere remedii pentru a scăpa de culoarea inestetică.

”Mi s-a întâmplat asta, dar am folosit o cremă hidratantă și a încetat să mai fie verde”, i-a scris cineva. O altă persoană a notat: ”Exfoliantul meu a expirat și a devenit verde, încă îl folosesc pentru că arată bine după ce îl speli”.

Unii s-au amuzat teribil pe seama pielii ei: ”Nu, arăți ca vrăjitoarea din Vrăjitorul din Oz. Sper că s-a dus după ce te-ai spălat”.

Este indicat sau nu să folosești loțiune de bronzare care a expirat?

Autobronzantul expiră, iar majoritatea mărcilor notează termenul de valabilitate pe ambalaj. În medie, loțiunile de acest tip au o durată de valabilitate de până la 12 luni. Acestea pot fi utilizate după această perioadă, dar este probabil să nu ofere rezultatele mulțumitoare. Asta pentru că, de-a lungul timpului, componentele importante ale acestor creme se pot evapora.