Fanii au criticat-o dur după ce a postat această fotografie:

Gabriela Cristea a intrat sub lupa fanilor de pe Instagram care au criticat-o dur la o poză pe care a postat-o recent. Gabriela făcea reclamă la un trening, dar unii dintre internauți au fost atenți la cu totul altceva decât a vrut ea să arate. S-au legat de aspectul pedichiurii ei, dar și de peretele care se vedea în poză.

Gabriela Cristea este soție, mamă și vedetă de televiziune, care reușește să fie destul de activă și pe Instagram, acolo unde face campanii de publicitate și ține legătura cu fanii care o apreciază și îi urmăresc activitatea. Obișnuiți să o vadă pe Gabriela mereu cu o ținută impecabilă, de data aceasta, unii au sărit ca arși când au observat, într-o poză, că vedeta are pedichiura nefăcută.

În poza respectivă, soția lui Tavi Clonda făcea promovare la un site cu articole vestimentare, dar unii dintre internauți au fost atenți la cu totul altceva.

Pedichiura Gabrielei și peretele care se observa în poză au fost motiv de critică din partea unora.

Iată câteva dintre comentarii:

Data viitoare încearcă să nu expui și peretele din stânga ta…se vede murdar unde se termină mocheta…

Pedichiura îmi place!

Vai, vai ce pedichiură! Mare vedetă și unghiile praf! Rușine!

Păcat de trening. Pedichiura e jalnică

Nu sunt rea, dar este persoană publică și ar trebui să fie mai atentă.

Gabriela a primit și comentarii de susținere, chiar mai multe decât cele depreciative. Foarte multe femei au lăudat-o și le-au criticat pe cele care s-au legat de pedichiura vedetei.

Citeste si  El i-a spart casa Oanei Roman!

Femeia aceasta are ce multe dintre voi visați! Dacă mă uit la voi sunteți praf cu pedichiura, manichiura și vopsitul.. sau stați undeva unde să nu comentăm.. ea are carieră, casă, familie! Să vă văd pe voi cum o să echilibrați balanța asta, a spus cineva.

Poza Gabrielei a strâns peste 10.000 de aprecieri. De menționat este că vedeta de televiziune nu le-a răspuns celor care s-au legat de pedichiura ei, sau de peretele cu pricina.