EXCLUSIV! Mădălina și George de la Puterea Dragostei, noi dezvăluiri din viața de cuplu! Cine este bărbatul care a făcut-o pe Mădălina să sufere, deși era într-o relație cu George

Invitați la emisiunea “Bărbați vs Femei”, moderată de Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu, cuplul Mădălina și George a povestit despre situațiile cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Mădălina și George formează unul dintre cele mai iubite cupluri care au participat la show-ul “Puterea Dragostei”.  Cei doi au continuat relația și în afara competiției, luând decizia să se mute împreună.

Aceștia s-au logodit și au luat în calcul chiar posibilitatea venirii pe lume a unui copil, bineînțeles, la momentul potrivit.

 

George, cel mai impulsiv din relație: “Îmi vărs nervii pe Mădălina”

Ca în orice relație, lucrurile nu sunt întotdeauna roz. Astfel și între ei există certuri, însă nu atât de grave încât să îi separe. Conform declarațiilor lor, majoritatea discuțiilor pornesc de la gelozia Mădălinei, care vrea mereu să dețină controlul asupra iubitului ei.

 

“Mădălina: Eu sunt foarte geloasă! Recunosc.

George: Îmi verifică orice: Instagram, TikTok, nu contează, like, comentariu, poză, reacția feței, orice!”

Întrebați care se enervează mai repede dintre cei doi, răspunsul nu a întârziat să apară, acela fiind “George”. Fostul concurent “Puterea Dragostei” a recunoscut că este o fire mai impulsivă și că spre deosebire de iubita lui care se descarcă prin plâns, la el funcționează țipatul.