Eva Zaharescu, criticată pentru fotografiile incendiare de pe Instagram. Ce spun internauţii despre fiica Andreei Berecleanu

Eva Zaharescu, criticată pentru fotografiile incendiare de pe Instagram. Fiica Andreei Berecleanu a primit critici din partea urmăritorilor săi de pe Instagram după ce a publicat o fotografie cu ea în care era îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. Iată ce spun internauţii despre fiica Andreei Berecleanu!

Eva Zaharescu, criticată pentru fotografiile incendiare de pe Instagram

Eva Zaharescu, în vârstă de 19 ani, a stârnit controverse în rândul fanilor săi de pe o rețea de socializare după ce a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. Tânăra este studentă la Londra, dar vizitează destul de des România.

Eva Zaharescu s-a transformat într-o adevărată divă și a moștenit trăsăturile fizice superbe ale mamei sale, Andreea Berecleanu. Tânără a începus să publice imagini din ce în ce mai îndrăznețe și pare lipsită de inhibiții, mai ales după ce a oficializat relația cu  Ștefan Manolache, în vârstă de 28 de ani, nimeni altul decât fostul iubit al Andreei Antonescu.

În urma fotografiilor incendiare, prietenii din mediul online au început să o critice, dar mama sa pare că nu are nimic de obiectat. Eva Zaharescu nu le dă importanță haterilor și continuă să își expună trupul de invidiat pe Instagram.

„mariavia2890: stiu parintii tai ce faci?

marcoboos6: doamne ce ai eva…

stefaniailina: Esti prea frumoasa sa poti asa ceva”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Eva Zaharescu.

Datorită formelor sale superbe, tânăra pare să se îndrepte către o carieră de modelling, iar pozele pe care le publică pe rețelele de socializare o dau de gol în legătură cu acest lucru. Iubitul Evei Zaharescu este destul de cunoscut în lumea mondenă, deoarece s-a iubit cu mai multe nume sonore.

Andreea Berecleanu, vacanță de vis alături de fiul și soțul ei

Andreea Berecleanu a evadat câteva zile din Capitală și se bucură de litoralul românesc. Vedeta este însoțită de fiul și de soțul ei. Andreea Berecleanu a lăsat tot confortul și a ales să nu meargă cu mașina personală, ci cu trenul.

Vedeta s-a fotografiat în Gara de Nord, iar fanii i-au transmite numeroase aprecieri. Știrista le-a vorbit oamenilor despre experiența trăită și a precizat că trenurile au întârzieri, dar oamenii au învățat în cele din urmă să fie calmi și răbdători.