Este vestea momentului în showbiz! Îndrăgita vedetă va deveni mămică! Fanii au fost luați prin surprindere! Felicitări!

Andreea Ibacka a dat vestea cea mare, în urmă cu puțin timp! Frumoasa blondină a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care anunță că este din nou însărcinată. Cabral și Andreea Ibacka mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de trei ani.

Cei doi le-au dat un indiciu fanilor. Următorul bebeluș urmează să jungă pe lume în toamna acestui an. Felicitările au început să curgă imediat pe pagina de socializare a celebrei actrițe. În fotografie apar Cabral și fetița lor, în timp ce viitoarea mămică este așezată pe o canapea, cu mâna pe burtica de gravidă. „Încă unul. Livrare: toamna 2021”, este mesajul transmis de Andreea Ibacka și soțul ei, în dreptul fotografiei.

„Felicitari , sarcina usoara Andreei si sanatate tuturor, sunteti o familie minunata”, „Felicitări și sarcină ușoară! ”, „Minunaaaat, să fie într-un ceas bun, oameni faini! Multă sănătate și sarcină ușoară, Andreea”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Cabral și Andreea Ibacka sunt doi părinți extrem de grijuli când vine vorba de fiica lor, Namiko. Viața în lumina reflectoarelor poate deveni solicitantă, motiv pentru care timpul cu familia este de multe ori limitat. În acele momente, celebra actriță apelează la mama sa pentru ajutor.

„Evadez de acasă și mă bazez pe mama. Este foarte frumos să fii mămică, pe lângă toate greutățile pe care le întâmpinăm ca proaspeți părinți. Avem un copil cuminte și sănătos. Îi mulțumesc mult lui Dumnezeu că pot să trăiesc experiența asta.Nu prea plânge, e foarte cuminte. Noaptea doarme și se trezește spre dimineață că are nevoie de masă și mă trezesc pentru că trebuie o alăptez. Cabral e destul de prins cu filmările și are nevoie să se odihnească, pentru că filmează 12 ore”, a declarat Andreea Ibacka, pentru Viva.ro.