Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare. Asa ca a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie.

Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare. Asa ca a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie.

Prima iese in oras si se machiaza de toti banii. Isi ia haine noi, isi schimba coafura, isi face manichiura,pedichiura, tot tacamul si-i zice barbatului:
– Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine pentru ca te iubesc asa de mult.
A doua a iesit in oras si a cumparat crose noi de golf, un CD-player, un televizor si o combina si i le-a dat barbatului. Aceasta i-a zis:
– Am cumparat aceste cadouri pentru tine cu banii pentru ca te iubesc asa de mult.

Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul. Ea i-a zis:
– Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult.

S-a gandit el mult si tare despre cum au cheltuit femeile banii si a decis sa se insoare cu cea cu sanii cei mai mari.

 

Maria divorțează de Ion dar vrea ca singurul lor copil sa ramâna la ea.
În timpul procesului, judecatorul o întreabă pe Maria:
– Doamna Maria, de ce doriți să aveți custodia copilului?
– Domnule judecator, este foarte simplu. Eu m-am chinuit și am adus pe lume acest copil, iar daca a ieșit din mine, atunci este al meu!
– Domnule Ion, dumneavoastra de ce vreți custodia copilului?
Ion foarte calm:

Domnule judecator, eu vreau doar să vă pun o întrebare: Când mergeți la aparatul de cafea, bagați o fisă și aparatul vă dă cafeaua. Acel pahar de cafea este al dumneavoastra sau al aparatului?😀😂😁
Este un banc tratati-l ca atare!