Ella de la Puterea dragostei, anunț trist pe rețelele de socializare: „Mă voi retrage din tot!”

Ella de la Puterea dragostei trece printr-o perioadă dificilă. Bruneta a transmis în urmă cu puțin timp pe pagina ei de Instagram că vrea să ia o pauză de la tot, timp în care vrea să se decide familiei sale și lui Dumnezeu. Artista a dezvăluit că simte să facă o schimbare în viața ei, motiv pentru care și-a anunțat fanii în legătură cu decizia pe care a luat-o.

 

„Bună seara frumoșii mei oameni! Am o perioadă extrem de încărcată sufletește în care vreau ajutorul lui Dumnezeu să îmi fac ordine în gânduri și în viața! De câteva luni a o neliniște și simt să fac o schimbare în viața mea! În tot acest timp mă tot confrunt cu niște situații și realizez că dacă ai apărut pe tv sau în media vei fi condamnat pe viață la critică și întotdeauna lumea îți va pune o etichetă greșită.

Deși în spatele ecranului sau a unei imagini realitatea poate fi alta! Se poate ca în spatele acestui tv să fie un om cald, respectuos, care poate nu îi place faptul că a ajuns pe tv și se luptă cu asta și imaginea pusă de către media! Nu vreau să fiu foarte lungă, doar vreau să vă anunț că în curând voi dispărea din media datorită faptului că îmi doresc să mă apropii de Dumnezeu și să mă dedic lui și familiei”, a anunțat Ella Tina, la Instatory.