Elena Merișoreanu, dezlănțuită la adresa Mariei Dragomiroiu: „A luat bărbatul altei femei! Ea nu are prieteni în folclor!”

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a luat amploare! După ce cea de-a doua a spus despre colega ei de breaslă că ar fi „răutăcioasă, invidioasă și mincinoasă”, interpreta de muzică populară poreclită „Merișor”a luat foc și i-a adresat mai multe replici usturătoare. Iată ce acuzații îi aduce solista celeilalte cântărețe!

  • Elena Merișoreanu, atac dur la adresa Mariei Dragomiroiu.
  • Ce replici acide i-a adresat cântăreața colegei sale de breaslă.

Certurile escaladează din ce-n ce mai mult îl lumea muzicii populare românești. După replicile acide dintre Gheorghe Turda și Steliana Sima, două alte nume mari sunt în plin scandal. Totul a început după ce Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merișoreanu că ar fi „răutăcioasă, invidioasă și mincinoasă”. Aceste vorbe au deranjat-o foarte tare pe cea din urmă, astfel că nu a ezitat să-i răspundă!

Elena Merișoreanu, replici usturătoare la adresa Mariei Dragomiroiu

Așadar, Elena Merișoreanu și-a luat „revanșa” prin mai multe replici usturătoare la adresa Mariei Dragomiroiu. Faimoasa interpretă de muzică populară a spus despre colega ei că ar fi plină de bani și că nu ar fi fost angajată decât în tinerețe, deci nu ar avea motive să se plângă de pensie.