Elena Cârstea are probleme grave de sănătate, în America

Îndrăgita interpretă Elena Cârstea, care a plecat în America pentru un trai mai bun, se confruntă acum cu grave probleme de sănătate. De curând, ea li s-a plâns fanilor de suferința pe care o îndură în anumite momente.

În urmă cu 14 ani, Elena Cârstea a plecat din România pentru a se stabili în America. Acolo, a încercat o reconversie profesională și s-a făcut agent imobiliar, însă, în ultima perioadă, viața ei nu a fost deloc liniștită. Stabilită pe tărâm american, împreună cu soțul ei, Glenn Muttart, Elena Cârstea duce dorul scenei și al României, însă recunoaște că nu intenționează să revină prea curând în țara natală, motivul principal fiind pandemia de COVID-19, dar și probleme de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă.

Elena Cârstea are probleme de sănătate

Departe de țara natală și cu gândul la o viață mult mai bună, artista se confruntă cu anumite probleme care i-au dat viața peste cap. Chiar dacă are parte și de momente de liniște alături de soțul ei, artista are și momente care nu îi dau pace. Acum, Elena Cârstea le-a vorbit fanilor săi despre problemele cu care se confruntă.

În ultimul timp, artista a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor probleme stomatologice.

„Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit aștia ca pe hoții de cai”, a spus Elena Cârstea pe pagina sa de Facebook.

Totodată, vedeta a vorbit și despre o posibilă întoarcere în România, spunându-le fanilor că îi este foarte dor de meleagurile natale.

Are o viață total schimbată în America

Elena Cârstea duce dorul scenei și al României, însă recunoaște că nu intenționează să revină prea curând în țara natală, motivul principal fiind pandemia de COVID-19. Mai mult, artista are și un alt motiv de bucurie, după ce una dintre fiicele sale a anunțat-o că în curând se va muta cu serviciul aproape de casă, spre bucuria părinților săi.

„Nu prea mai am de ce să vin. Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând”, a spus Elena Cârstea.

A fost la un pas de moarte

În 2009, cântăreața Elena Cârstea a trecut printr-o cumpănă majoră care i-a pus viața în pericol. În urma unui control de rutină, a fost diagnosticată cu anevrism cerebral și a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată pe creier.

Intervenția a avut loc într-un spital din Florida și, înainte să ajungă pe masa de operație, cântăreața și-a făcut testamentul, pentru că așa cerea procedura medicală, considerată fiind una cu risc ridicat. Cu toate acestea, Elena Cârstea nu a fost ocolită de probleme de sănătate.