El este noul iubit al Andei Adam! Artista, apariție de milioane în brațele bărbatului misterios / FOTO

Veste șoc în showbiz-ul românesc! Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit. Focoasa blondină radiază de bucurie alături de bărbatul misterios, iar imaginea din galeria foto cu cei doi stă drept dovadă. După o căsnicie de șase ani cu Sorin Niculescu, celebra artistă și-a găsit fericirea alături de altcineva, deși nu a confirmat despărțirea de soțul său!

  • Cine este noul iubit al Andei Adam?
  • Detalii bombă despre afaceristul cu care se iubește artista!

S-a tot spus că Anda Adam și Sorin, soțul său, s-au despărțit, că au divorțat, că nu mai locuiesc împreună, însă niciunul dintre ei nu a confirmat niciodată nimic. Cu toate că nu i-a plăcut să vorbească despre viața personală, focoasa blondină a aruncat bomba în showbiz-ul românesc, în clipa în care a apărut în brațele noului său iubit! Da, da, nu glumim deloc, iar imaginea din galeria foto stă drept dovadă!

Adam Adam s-a afișat cu noul iubit! Artista și afaceristul, apariție de milioane

Potrivit Antena Stars, noul iubit al artistei este un afacerist din Cluj, care are mai multe afaceri în străinătate, dar mai ales, acesta ar fi și căsătorit. Unde mai puneți că bărbatul ar avea chiar și doi copii, din două relații diferite? Cât despre cum s-au afișat cei doi, nu mai avem nimic de zis! Afaceristul a fost cel care a postat fotografia pe contul său de Instagram, însoțită de o descriere emoționantă.