El are 19 ani și ea 72. Acest adolescent este căsătorit cu o femeie care ar putea să-i fie bunică!

Gary Hardwick avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu Almeda, o bunică de 70 de ani, ambii din Maryville, Tennessee. De atunci au trecut doi ani și mariajul lor evoluează lin, cei doi fiind mai fericiți decât oricând. Iată povestea neobișnuită a puștiului căsătorit cu o bunicuță.

În vara lui 2016 Almeda nu se aștepta să-și găsească dragostea, mai cu seamă în persoana unui adolescent. S-au cunoscut într-un restaurant din SUA, Chuck E Cheese.

Gary spune că a fost dragoste la prima vedere, că s-a îndrăgostit de ochii Amedei, bunică a șase nepoți, dintre care unul mai mic decât Gary. ”Ne-am întâlnit la Chuck E Cheese, era o petrecere acolo. M-am uitat în ochii ei și m-am îndrăgostit”, povestește Gary.

”Primele lucruri care m-au atras la Almeda au fost ochii ei frumoși, minunați. Și personalitatea ei. Totul m-a atras la ea din prima zi. E întotdeauna surâzătoare și ne-am conectat excelent. Chimia dintre noi a fost totală.”, explică tânărul.

S-au căsătorit după două săptămâni. Au făcut prima oară dragoste în noaptea nunții

După doar două săptămâni de întâlniri, Gary și-a luat sufletul în dinți și a cerut-o pe Almeda de soție. Iar raspunsul a venit prompt: ”Da”.

”Când iubești pe cineva, vârsta nu e decât un număr”, declară și Almeda. ”Am știut că el era cel cu care vreau să-mi petrec viața. Nu am fost niciodată intimidată de vârstă (…) Sunt căsătorită de doi ani cu sufletul meu pereche”, mai spune femeia.

Deși greu de crezut, dată fiind diferența de 53 de ani dintre ei, Gary și Almeda au aceleași gusturi și hobbiuri. Ambii sunt îndrăgostiți de YouTube, unde postează frecvent filmulețe, chiar unele în care-și arată dragostea unul pentru celălalt.


”Nu am simțit niciodată că pierd ceva fiind căsătorit cu Almeda”, declară Gary. ”Sunt matur pentru vârsta mea, nu aparțin grupei de vârstă în care mă aflu”, explică el, menționând că nu a fost niciodată atras de femeile mai tinere.

Gary mărturisește că încă de la vârsta de 13 – 14 ani a simțit atracție pentru femeile mature, mai în vârstă. I-a și spus asta bunicii sale, care, în timp, s-a obișnuit cu ideea, acceptând-o în cele din urmă și pe Almeda.

Întrebați despre latura intimă, sexuală, a relației lor, Gary răspunde: ”Prima oară când am făcut dragoste a fost în noaptea nunții. A fost o experiență minunată. A fost o conexiune foarte profundă. E o amantă minunată”.

”Trăim în secolul XXI și astfel de lucruri nu ar mai trebui să conteze”

Cei doi sunt conștienți de faptul că mulți nu le văd cu ochi buni relația. În această categorie intră și fiul Almedei, care nu i-a mai vorbit mamei sale de doi ani. Cât despre nepoții acesteia, părerile sunt împărțite.

Aaron, de 22 de ani, cu trei ani mai vârstnic decât bunicul său vitreg, mărturisește că i-a spus lui Gary ”bunic” o singură dată, când era beat.

”Îl văd pe Gary mai mult ca pe un prieten decât ca pe un bunic. Dar știi, bunica e fericită”, mai spune el.

Indiana, de 17 ani, e mai permisivă: ”Cum să nu sprijini așa ceva? Pentru mine, personal, a fost un pic ciudat să-i văd prima oară. Dar trăim în secolul XXI și astfel de lucruri nu ar mai trebui să conteze”.

”Mama însă are multe obiecții, pentru că este o diferență de vârstă între ea și Gary și e un pic ciudat să-ți vezi mama fiind cu cineva de aceeași vârstă cu copiii tăi”, mai spune adolescenta.

Însă cârcotașilor și răutăcioșilor, Gary și Almeda au un singur lucru să le spună: ”Atâta vreme cât iubești, ar trebui să-ți urmezi inima și să fii fericit”.

Vezi și O femeie care milita pentru alimentația vegană, susținând că aceasta te scapă de cancer, a murit. Povestea ei tragică