El a facut-o femeie pe Andra! Cine a fost primul barbat din viata ei! Il stie toata Romania!

Andra este una dintre artistele preferate de majoritatea publicului de la noi din țară, însă, puțini sunt cei care știu cum arată și cine a fost primul bărbat din viața ei! Vedeta l-a cunoscut cu patru ani înainte de nunta cu actualul soț. În plus, este vorba despre un nume cunoscut în showbiz-ul autohton. Despre cine să fie oare vorba?

Când spunem Andra, automat ne gândim la una dintre vocile mari ale României. Frumoasă, talentată și cu o familie de nota zece, artista a ajuns să aibă milioane de fani. Ei bine, toată lumea o cunoaște pe Andra, însă, puțini sunt cei care știu cine a fost primul bărbat din viața vedetei, dar mai ales, cum arată.

L-a cunoscut cu patru ani înainte de nunta cu actualul soț
Înainte de relația cu actualul său soț, frumoasa artistă a trăit o poveste de iubire alături de Dragoș Caploiu, nume cunoscut în showbiz-ul autohton, fost membru al trupei Groove. Cu toate că lucrurile mergeau ca pe roate, relația dintre cei doi a început să scârțâie și, în cele din urmă au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

Deși este o fire puternică, potrivit impact.ro, surse apropiate ale artiste au declarat că a suferit foarte mult după despărțire, însă, nu a fost să fie.

”Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la Cerbul de Aur (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea Interpretare). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie.”, susțin surse apropiate de-ale vedetei.

”Nici eu, nici Andra nu am călcat strâmb niciodată”
Nici reacția lui Dragos nu a întârziat să apară atunci, afirmând că separarea lor nu a fost fondată pe înșelat sau orice altă greșeală. Pur și simplu au luat decizia de a se despărți și de a nu mai vorbi unul cu celălalt.

„Nici eu, nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a declarat Dragoș.