Ea este asistenta din Țăndărei, răpusă de Covid-19. Nicoleta a lăsat în urmă doi copii

Nicoleta este asistenta medicală din Țăndărei care și-a pierdut viața după ce a fost infectată cu coronavirus. În vârstă de 42 de ani și mamă a doi copii, femeia a aflat rezultatul testului pentru noul coronavirus pe 2 aprilie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat moartea unei asistente medicale din Ţăndărei, din cauza Covid-19. Nicoleta avea 42 de ani şi pe data de 2 aprilie a aflat că este infectată cu temutul virus. Asistenta medicală suferea de mai multe boli.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, asistenta medicală avea diabet zaharat şi dereglări hormonale.

„Din primele informaţii asistenta medicală din Ţăndărei a decedat în data de 13 aprilie. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Feteşti unde a fost şi internată”, informa Grupul de Comunicare Strategică.

Nicoleta a fost transferată la un spital din Capitală

După ce aflat că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, pe 4 aprilie, asistenta a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti. Din păcate, Nicoleta s-a stins din viață lăsând în urmă doi copii și un soț îndurerat.

Acum, mesajele triste curg pe pagina sa de Facebook.

Orașul Țăndărei, în carantină totală
Amintim că, prin Ordonanţa Militară numărul 7, orașul Țăndărei a intrat în carantină totală. Mai multe persoane din localitate nu au respectat măsurile impuse prin stare de urgenţă, motiv pentru care s-a decis instituirea carantinei totale.

După ce au fost descoperite mai multe cazuri de infectare, marţi, Staţia de Ambulanţă Ţăndărei a fost închisă. Trei dintre asistentele care lucrau aici au fost testate pozitiv.

scrie spynews