Ea are 91 de ani, el 31. Dragostea lor a devenit subiect de documentar

Marjorie McCool, o străbunică de 91 de ani, și Kyle Jones, de 31, sunt dovada vie că dragostea nu ține cont de vârstă. După o relație de cinci ani, iubirea lor a devenit subiect de documentar.

Marjorie McCool, o străbunică de 91 de ani, și Kyle Jones, de 31, sunt dovada vie că dragostea nu ține cont de vârstă. După o relație de cinci ani, iubirea lor a devenit subiect de documentar.

Cei doi vor apărea într-un reality show ce va debuta în scurt timp pe micile ecrane din Marea Britanie, intitulat Extreme Love. Iar motivul este cât se poate de simplu: diferența de vârstă dintre cei doi e de șase decenii!

Iar Marjorie, fericita străbunică din Florida, Statele Unite, nu ezită să se laude cu iubitul ei. „E minunat să ai o relație cu cineva mai tânăr decât tine. Te face să te simți vie. Partea fizică a relației e extraordinară. Mă uimesc, el mă uimește și îmi place. Nu e nimic mai bun„, a mărturisit ea.

„Câteodată cred că e ca un fiu, până când sărim în pat”

E flatant să ai un tip atât de tânăr care să te curteze, iar el a fost foarte drăguț. Câteodată cred că e ca un fiu, până când sărim în pat și atunci mă simt diferit„, a mai spus Marjorie.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 2009, iar Kyle a fost un adevărat gentleman. A apărut unde lucra Marjorie în acea vreme și i-a cerut numărul de telefon, după care au început să vorbească zilnic până la terminarea bateriei, mărturisește străbunica.

De altfel, Kyle a realizat că are o pasiune pentru femei în vârstă încă de când avea 12 ani. „Toată lumea înclină spre ceva. Unii oameni către blonde, brunete, femei mari, slabe, sau de anumite etnii… Eu înclin spre femei bătrâne„, a spus el.

Și nu sunt doar vorbe. De-a lungul timpului, Kyle s-a întâlnit cu femei de 70, 80 sau chiar 90 de ani.

Prima fată pe care a adus-o acasă avea 50 de ani

Oamenilor nu le place să se gândească la părinți sau bunici care fac dragoste, zic că ei nu mai fac asta, dar o fac – și chiar cu mine„, a precizat tânărul.

Insă Kyle nu se rezumă doar la o singură femeie, ci are mai multe, în același timp. „Am întâlnit oameni care critică ceea ce fac. Cel mai des spun că sunt un vultur, după bani sau moșteniri. Aud asta tot timpul. Nu e adevărat. O fac pentru că îmi place„, a conchis el.