Ea are 72 de ani, soțul ei, 19! S-au cunoscut la înmormântarea fiului acesteia

Ea are 72 de ani, soțul ei, 19! Femeia, care a mai fost căsătorită timp de 43 de ani, susține că tânărul are ar putea să îi fie nepot este iubirea vieții ei. Familiile celor doi nu mai vor să audă de ei, după ce au aflat unde s-au cunoscut, de fapt!

O bunică de 72 de ani s-a căsătorit cu tânărul de 19 ani. Unde s-au cunoscut ce doi?

Ea, o bunică în vârstă de 72 de ani, el, un puști de doar 19. Se iubesc nebunește și nu își ascund relația. Femeia, Almeda, susține că băiatul este iubirea vieții ei. În mod surprinzător, familiile celor doi nu sunt deranjate de diferența uriașă de vârstă, ci de felul în care s-au cunoscut. Rudele lor au toate motivele să fie dezamăgite de comportamentul lor. Gary a cunoscut-o pe Almeda la înmormântarea fiului ei, Robert, care și-a pierdut viața în urma unui accident. Două săptămâni mai târziu, mama „îndurerată” și tânărul amorez erau căsătoriți.

Femeia care ar putea fi bunica actualului ei soț spune despre Gary că este „sufletul ei” și descrie relația ca „o gură de aer proaspăt”, în comparație cu primul ei mariaj, care a durat timp de 43 de ani, până la moarte soțului ei.

„Am fost căsătorită timp de 43 de ani şi nu erau prea multe săruturi, îmbrăţişări, fără romantism. Relaţia mea actuală este minunată. Noi mereu ne complimentăm şi ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Când întâlnești acea persoană perfectă, atunci știi că nu vrei să perzi nimic. E foarte romantic”, a povestit Almeda.

Tânărul a descris prima noapte de amor cu soția sa

Almeda și Gary au vorbit deschis despre prima noapte de amor ca proaspăt căsătoriți. Tânărul de 19 ani a descris momentul „magic”:

„A fost minunat, dincolo de visele mele cele mai sălbatice. Este într-adevăr femeia mea și partea sexuală a relației noastre nu ar putea fi mai bună”, a dezvăluit Gary.

Nu este prima oară când tânărul Gary are o relație cu o femeie în vârstă. Înainte de Almeda, a avut o iubită în care avea nici mai mult nici mai puțin de 77 de ani. „Am căzut în depresie și căutam o cale de ieșire”, a dezvăluit Gary despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Tânărul a mărturisit că ajunsese să se simtă prins într-o capcană și că era nefericit.

„Am observat un tânăr cu un zâmbet minunat în timpul slujbei și m-am gândit: „Wow, acesta este pentru mine”!”
Invitația la slujba de înmormântare a lui Robert a primit-o de la mătușa sa, care era căsătorită cu fiul Almedei. A fost dragoste la prima vedere.

„Am observat un tânăr cu un zâmbet minunat în timpul slujbei și m-am gândit: „Wow, acesta este pentru mine. El era pe cealaltă parte a bisericii, dar mă uitam la el. Era ca o lumină puternică”, a povestit Almeda, despre momentul în care l-a văzut prima oară.

Experienţa a fost la fel de plăcută şi pentru Gary, chiar dacă locul și momentul nu erau cele mai potrivite pentru flirturi:

„A fost un lucru instantaneu și pentru mine. Avea cei mai frumoşi şi strălucitori ochi albaştri”, a spus tânărul.