E oficial: se iubeste cu o vedeta de la Kanal D!

Surpriza in showbiz-ul din Romania! Familia Reghecampf este in culmea fericirii! Luca (19 ani), fiul lui Laurentiu din prima casatorie se ibeste cu o fosta vedeta de la Survivor Romania!

Este vorba despre frumoasa gimnastă Asia Peng (21 de ani), după cum anunță Fanatik, “Faimoasa” care a făcut furori în primul sezon “Survivor România”, de la Kanal D.

Cei doi îndrăgostiți locuiesc în țări diferite: Asiana este stabilită în România, iar Luca Reghecampf stă în Germania. Relația dintre cei doi este însă una foarte serioasă.

Cei doi îndrăgostiți se află acum într-o vacanţă în Italia, în zona muntoasă a Alpilor. Aceștia nu au plecat singuri, ci însoţiţi de Mariana Pfeiffer, mama lui Luca și prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Născută din mamă româncă și tată chinez, Asiana Peng este una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale noii generații, ea reușind să ajungă la Campionatele Europene de la Sofia din 2014.

Deși a fost considerată o mare speranță a gimnasticii românești, Asiana a ratat participarea la Olimpiada din 2016, de la Rio, în urma unui scandal dintre gimnastă și antrenorii de la acea vreme, Mariana Bitang și Octavian Belu. Sportiva i-a acuzat pe aceștia din urmă de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor.