E oficial! Cu cine se iubeste, de fapt, Gianina din Las Fierbinti in viata reala. Relația lor este cât se poate de serioasă

Gianina este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din sitcomul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului cum este actrița în viața reală, dar și dacă are sau nu un iubit. Ei bine, cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierinți” nu mai este un secret, căci presa autohtonă a fost pe urmele actriței și-au prins-o „în fapt”.

Anca Dumitra este total diferită față de personajul ei
Dacă în serialul care a făcut-o cunoscută joacă rolul fetei timide, și ușor prostuță, actrița nu poate fi mai diferită de atât în viața reală. Lipsită de orice timidate și absolventă de masterat, Anca Dumitra încearcă să îmbine viața personală cu cea profesională cât mai bine.

Deși nu vorbește des despre viața ei de zi cu zi, Cancan.ro a aflat cu cine își împarte aceasta viața. Și, se pare, Anca Dumitra are o relație serioasă, care durează deja de ceva timp.

Cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierbinți”
Momentan, nu se știe identitatea bărbatului cu care actrița își împarte viața, însă au fost surprinși de paparazzi împreună. Lipsiți de inhibiții, cei doi trădează la orice pas gesturi intime. Relația lor este cât se poate de serioasă, și tocmai de aceea actrița preferă s-o țină în anonimat.

Cât despre viața ei, de zi cu zi, Anca Dumitra recunoaște că uneori se surprinde pe sine însușindu-și gesturile Gianinei. Mă surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheadă caracteristică ei. Ai mei se amuză copios. Oricum, în familie, sunt luată des peste picior din pricina pățaniilor prin care trece Gianina”, a mărturisiti frumoasa actriță cu ochi verzi în cadrul unui interviu mai vechi.