„Du-te, bă, de aici! Nu ți-e rușine?! Chiar ești nesimțit”

S-au dus zilele cu „Soare” în care Brigitte și Florin Pastramă făceau turul capitalelor europene și se înțelegeau de minune. De cum au revenit în țară, cei doi soți au revenit la vechile obiceiuri, certurile zilnice. Cu ce a reușit, de data aceasta, Florin Pastramă să o enerveze pe Brigitte.

Întorși în Capitală, Brigitte și soțul ei s-au văzut nevoiți să-și ajute angajații la treburile casei. Zis și făcut, doar că lucrurile nu s-au desfășurat fără evenimente neplăcute. Mereu pus pe glume, Florin nu a putut rezista tentației și s-a dat în stambă și de data aceasta. Mai exact, soțul brunetei a pus mâna pe un furtun și a vrut să-și „răcorească” soția.

„Am luat jetul ăla cu apă și l-am aruncat pe ea. Știam că o să țipe. Mi-a zis că nu știu să dau cu el, dar eu am făcut intenționat să o ud”, a explicat Florin Pastramă.

Așa cum era de așteptat, Brigitte nu a „gustat” deloc gluma făcută de Florin Pastramă și și-a ieșit din minți. L-a făcut pe acesta în toate felurile și preț de minute bune nu s-a putut calma.

„Du-te, bă, de aici! Fă altceva! Nu ți-e rușine?! M-ai udat toată. Chiar ești nesimțit! Lasă-l pe Costică. Termină! (…) Asta nu-i muncă, în care tu mă uzi pe mine”, i-a strigat Brigitte soțului ei.