Drama prin care trece Monica Dascălu. Ce ascunde în sufletul ei prezentatoarea de la Pro TV

Chiar dacă o vedem în fiecare zi la pupitrul știrilor de la Pro TV, putină lume știe prin ce dramă trece Monica Dascălu, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din România. Deși afișează mereu un look impecabil și atrage o mulțime de telespectatori cu fiecare apariție, Monica ascunde în sufletul ei o mare suferință.

Gazda a știrilor Pro TV de la ora 17.00, Monica, originară din Târgu Mureș, este o prezență discretă în spațiul public așa că puține detalii se cunosc din viața ei personală.

Monica Dascălu, socotită de mulți cea mai frumoasă prezentatoare de la Pro TV, a împlinit pe 30 martie 43 de ani. Dacă aceste aspecte sunt cunoscute, iată că atunci când vine vorba despre viața personală este o femeie rezervată și nu îi place să ocupe prima pagină a ziarelor sub nicio formă. Cu toate acestea, iată că anumite detalii inedite au ieșit la iveală.

Monica Dascălu trăiește una dintre cele mai frumoase povești de iubire alături de Mihai Băjenaru. Cei doi s-au căsătorit în insulele Maldive, acolo unde şi-au petrecut şi luna de miere. După cinci ani de relație, au decis să spună DA și în fața lui Dumnezeu, unindu-și destinele. Monica Dascălu a simțit de la început că și-a găsit iubirea vieții sale.

Cu toate acestea, prezentatoarei TV îi lipsește ceva. Încă din anul 2010, ea spunea că își dorește cât mai mulți copii, dar de atunci nu a apărut niciun semn în acest sens. Din diferite motive, subiectul este unul foarte sensibil pentru ea și soțul ei, deși își doresc mult să devină părinți.

Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai iubăreți bărbați din showbiz. Celebrul fotbalist a ieșit mereu în evidență cu relațiile sale controversate și la fel a făcut și cu Monica Dascălu. Sportivul i-a făcut multe avansuri prezentatoarei care, într-un final, a cedat și i-a dat o șansă.

Monica i-a sucit mințile lui Adrian Mutu. Se zvonea atunci că a plătit o factură de 15.000 de dolari la telefon, pentru că vorbea cu ea non-stop și chiar a închiriat un charter special de la Roma, pentru a veni să o vadă doar pentru câteva ore! Mai mult, ei au fost văzuți împreună și la o nuntă, la Pitești, unde fotbalistul a fost naș la unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui. Sursele spuneau că mama lui Mutu era foarte încântată de noua cucerire a fiului și o considera nora perfectă.

Prezentatoarea de televiziune de la Pro Tv este foarte apreciată pentru profesionalismul ei, dar și pentru felul în care arată. Despre frumusețe a vorbit Monica Dascălu, care a avut parte de momente dificile de-a lungul anilor, într-un interviu pentru apropo.ro.

“Frumuseţea unei persoane e dată de echilibrul ei, de modul în care îşi trăieşte viaţa, de vise şi de aspiraţii. O persoană care iubeşte şi este iubită va emana frumuseţe. Din punctul meu de vedere iubirea transmite ce e mai frumos şi mai bun la o persoană. Însă e nevoie de un efort de conştientizare a acestor lucruri”, a declarat Monica Dascălu.

“Perfecţiunea este relativă şi ţine foarte mult de cine o caută şi de ce o caută. Niciodată nu m-am gândit la perfecţiune ca un deziderat şi stiu că cei care aleargă după perfecţiune devin sclavii unei utopii. Prefer să mă bucur de ce am: sănătate, şansa de a munci cu drag, iubirea celor din jurul meu şi ştiu că imperfecţiunile ne fac speciali, ne fac să conştientizăm limitele. Niciodată nu mi-aş face rău de dragul ideii de a arăta perfect”, a completat Monica Dascălu.