Drama cuplului Armin Nicoară și Claudia Puican! Cei doi nu pot avea copii: ,,La Armin este o mică problemă…”

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc să devină părinți, însă drumul spre fericirea supremă pare să fie presărat cu multe sacrificii și probleme. Celebrul cuplu nu poate avea copii și  sunt nevoiți să apeleze la ajutorul unui medic specialist.

Armin Nicoară se confruntă cu probleme de sănătate de când era copil. Artistul suferă de diabet zahart încă de la vârsta de 15 ani, iar această problemă pare să se răsfrângă și în viața de cuplu. Viața agitată, programul haotic al artiștilor sunt doar câțiva factori care contribuie la neîmplinirea cuplului:

”Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a mărturisit Claudia Puican.

Armin Nicoară: ”Avem un stil de viață mai agitat”

Viața de artist nu este una ușoară. Programul haotic din viața de zi cu zi poate avea efecte dramatice asupra vieții personale. Armin Nicoară și Claudia Puican sunt nevoiți să apeleze la ajutorul unui medic specialist pentru a le îndeplini cea mai mare dorință: să devină părinți:

”La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat.”a declarat Armin Nicoară.

”Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc. Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare”, a completat Claudia Puican.

În urma consultului medical, cei doi soți au fost asigurați că problema se va rezolva, însă este nevoie și de ajutorul și voința lor. Claudia Puican și Armin Nicoară sunt nevoiți să efectueze o analiză specială pentru a se găsi o soluție. Medicul specialist s-a arătat optimist în ceea ce privește viitorul cuplului.