Dr. Flavia Grosan, Reactie SURPRIZA Dupa Ce Viorica Dancila A Fost Angajata La BNR:

Flavia Groșan, cunoscutul medic, a reacționat în mod surprinzător după ce Viorica Dăncilă s-a angajat la BNR.

Viorica Dăncilă a fost numită în funcția de consultant pe strategie la Banca Națională a României (BNR).

Flavia Groșan consideră că Dăncilă a avut consilieri buni în perioada mandatului de premier, însă ”este meritul ei că i-a ales”. Iată ce mesaj a transmis pe Facebook:

”Doamna asta, super-batjocorită, Viorica Dăncilă, s-a descurcat foarte bine la președinția CE (n.r. Comisiei Europene).

O să-mi spuneți că a avut consilieri foarte buni. O să vă spun că da și este meritul ei că i-a ales. Asta înseamnă poziția, extrem de importantă, de consilier. De la ținuta, accesorizare, până la discurs și acțiune. Trebuie să-ți pui în evidență omul pe care îl păstorești. Câți știu să facă onest asta?

PS. Citeam cu ceva ani în urmă la ce antrenamente dure, epuizante, era supus Băsescu înaintea unor prezentări de către consilierii lui. Dar nici nu-l luai prin surprindere. Da… a fi consilierul cuiva. Ce onoare!”, a scris dr. Groșan pe Facebook.

Medicul Flavia Groșan îi critică pe bărbații care o atacă pe Dăncilă

”Nimic nu mi se pare mai grotesc ca un bărbat să bârfească o femeie. Fie ea și Viorica Dăncilă. Pot sa înțeleg o femeie. Dar la un bărbat mi se pare o lipsa de virilitate, cel putin. Bine vă stă!

PS. Extraordinar. Un fost premier a obținut nu știu ce funcție. Câți dintre noi am fi în stare să ocupăm locul ăla. Zic să ne vedem fiecare de ceea ce știm să facem cel mai bine. La răstălmăcit vorbe suntem ași. Amin”, mai comentează dr. Groșan.