Doua prietene isi povesteau tot ce faceau. Una dintre ele pleaca intr-o excursie in care are o aventura amoroasa. La intoarcere, cealalta o intreaba:

Doua prietene isi povesteau tot ce faceau. Una dintre ele pleaca intr-o excursie in care are o aventura amoroasa. La intoarcere, cealalta o intreaba:

– Cum e? Povesteste-mi!

Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit!

Prietena sa, intrigata, intreaba:

– Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac?

– Nuuuu!

– Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea?

– Da! E ca durerea de masea!

– De ce ca durerea de masea?

– Pentru ca, chiar daca te doare, nu vrei sa ti-o scoata!

 

Un bărbat căsătorit, refuzat în repetate rânduri de soţia sa, se hotărăşte să meargă la bordel. Se duce, intră înăuntru şi se fac două uşi. Pe una scrie căsătoriţi, pe alta scrie necăsătoriţi. Să gândeşte să-şi dea jos verigheta, dar, om cinstit, intră la căsătoriţi.

Acolo, alte două uşi: pe una scrie cu chestie mică, pe alta, cu chestie mare. Neştiind care-s pretenţiile acolo, om modest, deschide uşa la, cu chestie mică. Din nou, două uşi: pe una scrie cu bani mulţi, pe alta, cu bani puţini. Modest, intră la cu bani puţini şi se trezeşte direct în stradă, unde un automat îi oferă un bileţel pe care scria:

Bani nu ai, căsătorit eşti, sulă mică ai, ce naiba mai cauţi la femei!?

Un tânăr se plimba nerăbdător în faţa unui magazin de haine. La
un moment dat, se apropie de o tânăra foarte atrăgătoare şi-i
spune:

– V-ar deranja să vorbiţi cu mine câteva momente?

– De ce?, întrebă tânăra, suspicioasă.

– Soţia mea a intrat în magazin de foarte mult timp, dar, dacă mar vedea discutând cu dumneavoastră, sunt sigur ca ar ieşi.