Doliu în lumea manelelor. Soţia lui Dan Armeanca a încetat din viaţă

Dan Armeanca făcea furori în România, fiind considerat „tăticul” muzicii de petrecere. Practic, el este cel care a inventat actualul stil de muzică interpretat de manelişti. Deşi avea succes în ţară, artistul a ales să plece din România şi să se stabilească în Canada.

Fiul lui Armeanca, Elis, și el cunoscut interpret de manele, a anunțat dispariţia mamei sale pe contul său de Facebook.”Dumnezeu să te odihnească în pace mama mea frumoasă”, a fost mesajul care a însoţit fotografia soţiei lui Dan Armeanca.

Dan Armeanca, „Frank Sinatra al manelelor”

Adrian Minune a vorbit în trecut despre Dan Armeanca, numindu-l un „Frank Sinatra al manelelor”.

Este titanul muzicii pe care o cânt eu din toate punctele de vedere. De la el am învăţat tot ceea ce ştiu. Este un fel de Frank Sinatra al manelelor”, a spus Adrian Minune.

De asemenea, Armeanca a spus în trecut, în cadrul unui interviu, că Adrian a fost elevul său și că îl apreciază mult pe Florin Salam.

A apărut Adrian, care a fost elevul meu. Și Salam, care a venit cu un stil de showman. Face un show. El este un cântăreț foarte bun, un solist foarte bun. Dar dacă ar cânta normal n-ar prinde. Trebuie să facă show-ul asta neapărat”, a spus Dan Armeanca.