DOI parlamentari ai PNL au semnat pentru SUSPENDAREA lui Iohannis: Cum justifică demersul

Unul dintre liberalii care susțin suspendarea preşedintelui Iohannis este Dumitru Flucuș.

Dumitru Flucuș susține că a semnat demersul AUR la cerințele electoratului.

Liderii AUR au anunțat, luni, lansarea demersurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Campania are propriul site unde se colectează semnături, iar parlamentarii formațiunii au început să adune semnături și de la colegii lor de la alte partide.

„Invităm toate formațiunile, atât politice, cât și civice, să se alăture acestui demers, invităm români să intre pe site-ul Jos Iohannis, avem tabele pentru acest demers și în Parlament, au votat și parlamentari PNL,” a declarat copreședintele AUR George Simion.

„Demersul nu este un moft, un hobby, cum l-a calificat președintele la ultimele discuții pe care le-am avut cu el, când l-am avertizat că dacă nu numește o persoană competentă pentru a forma guvernul vor merge până la a solicita demiterea lui”.

Este de datoria noastră, în situația actuală, nu este un moft politic, nu este vorba de marketing politic, este un gest de responsabilitate, pe care alții înaintea noastră nu au fost în stare să si-o asume” a afirmat și celălalt copreședintele Claudiu Târziu.