Doi morţi şi zeci de răniţi în Italia, după ce 25 de maşini s-au făcut praf pe autostrada A32 Torino-Bardonecchia

Accident de proporţii în Italia, pe autostrada A32 Torino-Bardonecchia, unde 25 de maşini s-au ciocnit din cauza poleiului. 2 morţi şi 30 de răniţi este bilanţul tragic al carambolului produs sâmbătă dimineaţă.

  • Doi morţi şi 30 de răniţi pe o autostradă din Italia, din cauza poleiului.
  • 25 de maşini s-au ciocnit pe autostrada A32, ieri dimineaţă.

Gheţuşul de pe carosabil a provocat un grav accident în lanţ pe autostrada A32 Torino-Bardonecchia, în regiunea Piemont, Italia.

Două persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite după o coliziune în lanţ a 25 de maşini, în tunelul Serre la Voute, între Exilles și Salbertrand, scrie La Stampa

Francesco Armentario, un tânăr de 37 de ani din Caselette, a murit pe loc, iar Michelanna Giachino, o pensionară de 71 ani din Torino, s-a stins în camera de urgență a spitalului Susa, acolo unde fusese transportată în stare gravă.

Toate persoane rănite au fost transportate la spitalele din zonă, pentru examinări medicale.

Şoferii italieni acuză autorităţile că nu au împrăștiat material antiderapant pe carosabil

Potrivit Il Gazzettino, impactul teribil s-a produs din cauza poleiului de pe asfalt.

O mașină ar fi derapat, iar șoferul unui autoturism din spate a oprit ca să ajute. A fost momentul maşinile care veneau din spate nu au mai putut opri la timp, urmând un teribil accident în lanţ.

Imaginile transmise de televiziuni sau publicate pe reţelele de socializare arată dimensiunea dezastrului şi au stârnit un val de comentarii furibunde din partea șoferilor italieni.

.