Dieta cu care Adriana Antoni a topit kilogramele: „M-am simțit extraordinar și, de aceea, o recomand”

Adriana Antoni a reușit să se subțieze considerabil, iar, acum, arată senzațional!

Și mai important, se și simte extraordinar, așa cum cântăreața a recunoscut. Este vorba despre dieta cu hrișcă și chefir, o tehnică găsită pe internet, care ajută atât la detoxifiere, cât și la slăbit.

„Citesc foarte bine etichetele, proveniența alimentelor. Am început să fiu atentă la ceea ce mănânc atunci când am ajuns în America și am intrat într-un supermarket.

Dacă mănânci bio, efectul se vede în timp. Pur și simplu, m-am simțit bine când am început să mănânc sănătos… În ultimul timp am slăbit cu detoxifiere. Îmi place foarte mult să trăiesc sănătos.

Am o dietă cu hrișcă și chefir pe care am învățat-o de pe internet. Nu este ușor, dacă ești obișnuit să mănânci tot felul de bunătăți. Ține 10 zile, dar recomand să nu fie făcute toate deodată. Am slăbit în ultimul timp cu hrișcă și chefir. M-am simțit extraordinar de bine și de asta o recomand.

Am făcut-o mai mult pentru a curăța organismul și, bineînțeles, îmi place foarte mult că am slăbit. Am dat jos 6 kg și am reușit să mă mențin, nu am pus nimic la loc.

Eu am ales hrișca verde pentru că cea maro este puțin mai dulce. Hrișca bio, seara se pune în apă pe care am fiert-o întâi. Se face ca un terci. Dimineața o strecori și, pe urmă, de fiecare dată când ți-e foame, mănânci cu chefir

Poți să bei cafeaua fără zahăr, multă apă peste zi, pentru că e o detoxifiere. Imediat, a doua zi, se vede pe cântar o schimbare. La haine se vede imediat. Oriunde ai surplus, îl vezi diminuat”, a explicat Adriana Antoni la o emisiune tv. Aceeași dietă a fost încercată și de Elena Merișoreanu, care, însă, susține că nu a putut să o ducă până la capăt.

Despre Adriana Antoni
De-a lungul anilor, Adriana Antoni le-a alinat sufletele romanilor de peste granite, ale romanilor aflati departe de meleagurile natale. Cantareata a vazut lumina zilei la LUGOJ la 29 noiembrie 1975.

Are doua surori dar numai ea a reusit sa atinga celebritatea. Ar fi putut deveni medic sau avocat dar a ales muzica.

Parintii sai atunci cand erau nasi de cununie obisnuiau sa cante. Adriana era nelipsita de la astfel de petreceri. De atunci a prins din zbor “microbul muzicii”.