Dezvăluire în premieră! Ce se întâmplă între Andra și Măruță acum!

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din Româia.

Fără a mai avea nevoie de nicio introducere, Andra a reușit să doboare topuri muzicale și să fie cunoscută în țară drept una dintre cele mai bune voci din industria muzicală autohtonă.

Astfel, părerea ei într-un concurs muzicale cântărește greu. În sezonul opt din show-ul „Vocea României”, Andra a făcut parte din juriu alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Doar că nu a fost chiar ce și-a imaginat ea.

Știa ce presupune emisiunea, dar nu s-a așteptat ca „înțepăturile” dintre antrenori să fie la ordinea zilei. Astfel că după ce s-au încheiat filmările, artista i-a anunțat pe producători că vor trebui să-i găsească înlocuitor.

La final, Mihai Morar a mai avut o singură curiozitate, când va apărea un podcast al lui Cătălin Măruță în care invitată să fie chiar soția lui, Andra. Iată ce spune artista despre o posibilă colaborare cu tatăl copiilor ei.

Andra: Apropo de podcast și a invita soția, e greu. Știe tot despre mine, nu știu cum ar trebui să pună întrebările pentru că el mă știe foarte bine.

Mihai Morar: Eu i-am zis lui Cătălin când l-am sunat: „Vrei tu să o inviți pe Andra în perioada următoare?” și zice „Nu”.

Andra: Noi ne-am gândit la chestia asta. Noi am fost destul de deschiși cu tot ce s-a întâmplat în viața noastră, bineînțeles, cu ceea ce am vrut noi să se afle, că avem copii, că suntem părinți s-a aflat și n-am vrut să pară ciudat. Poate la un moment dat va exista și acest podcast. Poate chiar eu îl voi lua la rost pe el.