Delia, ieșire nervoasă pe Instagram! Fanii au crezut că nu aud bine:

Delia Matache nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului. Blondina este în lumina reflectoarelor de mai bine de 20 de ani. Cu toate acestea, celebra cântăreață este cât se poate de privată în ceea ce privește viața ei.

Delia Matache a postat în urmă cu puțin timp mai multe videoclipuri la secțiunea de stories de pe Instagram. Celebra cântăreață nu s-a putut abține și a decis să le povestească fanilor ei anumite gânduri care o neliniștesc. Ea a avut numai critici la adresa persoanelor care se interesează prea mult de viața vedetelor și vor să știe cu orice preț ce se întâmplă în viața lor.

Delia Matache a mai spus că, în lumea mondenă, vei fi criticat în funcție de orice decizie iei. Artista a declarat că este „un lux” să îmbătrânești în viața publică.

„Nu mă refer la mine. Nu mi-a zis nimeni nimic. Vă dau un exemplu. Acum ceva timp, Jennifer Lopez a fost întrebată cum își întreține fățuca și a răspuns ulei de măsline. Perfect! Ăsta e răspunsul! Ce e cel mai rău este că tot oamenii comentează dacă nu ai grijă de tine sau nu îți permiți luxul de a îmbătrâni. E ceva interzis. Nu poți să apuci să îmbătrânești în viața publică. Îți pui baticul și pleci, mori în rușine! Tot oamenii sunt cei care comentează, oricum nu e bine. Dacă te îgrijești, te critică cele care nu o fac”, a mai adăugat celebra artistă.