Declaraţia de dragoste pe care Oana Zăvoranu i-a făcut-o soţului său. Nu îi stă în fire aşa ceva

Declaraţia de dragoste pe care Oana Zăvoranu i-a făcut-o soţului său. Nu îi stă în fire aşa ceva Soțul Oanei Zăvoranu a împlinit recent 34 de ani, iar vedeta a profitat de ocazie pentru a-i declara public dragostea. Oana i-a transmis partenerului ei un mesaj extrem de special, prin intermediul Instagram-ului. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, mai fericiți ca niciodată Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2017 și-au oficializat relația. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 14 ani, acest lucru nu pare să îi afecteze în niciun fel, dimpotrivă. Formează un cuplu extrem de sudat, iar Oana nu se sfiește să îi declare soțului ei dragostea în mod public. Frumoasa brunetă are numai cuvinte de laudă la adresa celui cu care formează o familie. Oana profită de fiecare ocazie când este întrebată despre soțul ei și declară cât de mult înseamnă Alex pentru ea. Bărbatul care i-a cucerit inima a împlinit recent 34 de ani, iar Oana a ținut să marcheze aniversarea și printr-o postare pe contul ei de Instagram.

Ce i-a declarat Oana Zăvoranu soțului ei

Oana a postat câteva fotografii cu ea și Alex Ashraf, însoțite de o declarație de dragoste. Postarea a primit peste 12.000 de aprecieri.

La mulți ani, iubitul meu! Îți doresc tot binele din lume, sănătate și fericire infinită alături de noi, mica ta familie care te iubește și te prețuiește enorm. Să îți (ne) dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice și mărețe, așa cum meriți pe deplin. Nimic nu ajută mai mult un om decât dragostea adevărată… și tu ai parte de ea din plin alături de noi. Te iubesc, puiul meu, ești sufletul meu! Ești pufarina mea și ”tată” pentru atâția copilași blănoși. Te iubim!, a scris Oana pe Instagram.

Oana Zăvoranu a publicat pe rețeaua socială o serie de fotografii de la nunta ei cu Alex Ashraf. Evenimentul a avut loc în urmă cu patru ani, iar Oana a ales să fie o mireasă nonconformistă și a purtat un compleu roșu cu imprimeu floral. Ceremonia a fost una restrânsă, iar celor doi îndrăgostiți le-au fost alături doar persoanele apropiate. Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, le-au fost nași în ziua cea mare.