Decizia radicală luată de Anamaria Prodan după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. A vândut tot ce avea în Dubai: ”Mă întorc acasă”


Anamaria Prodan continuă să surprindă cu deciziile pe care le ia după despărțirea de Laurențiu Reghecampf! Sexy-impresara a vândut tot ce a avut în Dubai, pentru a se întoarce acasă, în România. Chiar ea a dezvăluit, într-un interviu pentru FANATIK, faptul că nu mai au nicio casă în Dubai, acolo unde au locuit o bună perioadă din viața lor.

Totul s-a întâmplat după despărțirea de Reghecampf. Întrebată dacă mai are ceva în Dubai, Anamaria a ținut să precizeze, pentru sursa citată, că:

 

”Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric.

A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici. Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”.  De altfel, vedeta nu știe când va divorța de soțul ei, pentru că până în acest moment n-a primit niciun act.

Anamaria Prodan, despre o nouă căsnicie

Cunoscuta vedetă a vorbit și despre un nou mariaj, cu un alt bărbat, după separarea definitivă de Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că ea își poate alege în fiecare secundă orice bărbat din Univers, care să o trateze așa cum își dorește.