Daniel Pavel a recunoscut! Cine este concurenta de la Survivor România pentru care a avut o afinitate: „Era o zeiță”

Daniel Pavel a petrecut jumătate de an la Survivor România sezonul 2, unde a fost prezentator și a comentat toate traseele pe care au pășit concurenții. I-a cunoscut pe toți și bineînțeles că și al a avut preferați și chiar preferate! Invitat în ultima ediție a emisiunii online „Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări în întregime pe canalul de Youtube theXclusives, Daniel Pavel a dezvăluit numele concurentei care l-a

impresionat cel mai mult și pentru care a avut o afinitate! Mai mult, atunci când aceasta a fost eliminată din competiția fenomen de pe Kanal D, prezentatorul TV povestește că a încremenit pur și simplu!

Daniel Pavel, despre Ana Porgras: „A  avut și are un loc special”

Întrebat de prezentatorul emisiunii dacă a avut o afinitate pentru una dintre concurentele care au participat în sezonul doi Survivor România, Daniel Pavel a spus totul! Se pare că cea care l-a impresionat cel mai tare a

fost Ana Porgras despre care spune că va avea mereu un loc special pentru el. Aceasta s-a făcut remarcată datorită performanțelor sale sportive din trecut și a devotamentului de care a dat dovadă pe traseele extrem de grele și solicitante din cursa pentru supraviețuire.

 

Momentul în care a fost eliminată din joc a fost extrem de dificil pentru prezentatorul TV, care povestește că nici nu putea să-i rostească numele și să-i anunțe plecarea.