Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc înainte de nașterea bebelușului. Prezentatorul TV a dat vestea în direct

O nouă veste este motiv de mare, mare bucurie în lumea mondenă. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc înainte de nașterea bebelușului. Prezentatorul TV a dat vestea în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, după ce s-a arătat tare nedumerit cu privire la documentele de care are nevoie pentru a se însura.

  • Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară.
  • Prezentatorul TV, primele declarații despre nunta cu iubita sa.

După ce au anunțat că vor deveni părinți și au dezvăluit sexul bebelușului, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au surprins din nou pe toată lumea. Celebrul prezentator TV și frumoasa blondină vor să-și unească destinele înainte de venirea pe lume a celui mic. Da, da, nu glumim deloc, iar declarațiile colegului de platou al lui Răzvan Simion stau drept dovadă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor să-și unească destinele înainte de nașterea bebelușului. Chiar prezentatorul a dat marea veste

Mai exact, Dani Oțil a mărturisit că vrea să se însoare și s-a arătat tare nedumerit cu privire la toate documentele de care are nevoie pentru a face acest pas alături de frumoasa sa iubită. Mai mult decât atât, omul de televiziune nu înțelege de ce are nevoie de analize, susținând că sunt mulți ”bolnavi căsătoriți printre noi”.