Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

După mai multe luni în care s-a speculat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf n-ar mai forma un cuplu, antrenorul de la CSU Craiova a afirmat public zilele trecute că divorțează de soția lui.

Informația a venit la doar câteva ore după ce presa tabloidă a notat că presupusa amantă a lui Reghe, Corina C., este însăcrinată în trei luni.

Așa cum era de așteptat, divorțul celor două vedete a avut și are ecouri în toată presa, iar multe celebrități au vorbit deja despre această despărțire. Cea mai surprinzătoare declarație vine însă de la Dani Mocanu, manelistul afirmând că o iubește încă de mic pe Anamaria Prodan.

 

 

„Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc”, a scris Dani Mocanu pe instastory, la câteva ore după ce Laurențiu Reghecampf a afirmat că divorțează.

Și, mai mult decât atât, celebrul cântăreț a dezvăluit că următoarea melodie pe care o va lansa este pentru Anamaria Prodan: „Oricum, următoarea melodie ți-o dedic ție, din tot sufletul”.