Dan Capatos este discret cu viata lui personala, iar pe sotia lui putini o cunosc. Sunt o pereche superba si au o poveste de dragoste de telenovela

Pe Dan Capatos il stie o tara intreaga, dar putini sunt cei care stiu cum arata femeia care ii este alaturi de peste 15 ani. Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din Romania.

Dan Capatos este foarte discret in ceea ce priveste viata sa personala. Prezentatorul de televiziune este de peste 15 ani cu aceeasi femeie, Monica. Dan Capatos si sotia sa s-au cunoscut in anul 2000. Monica este foarte discreta, de aceea apare foarte rar alaturi de sotul ei la evenimentele mondene. Tanara prefera sa il lase pe prezentator sa se expuna.El era deja implicat intr-o relatie, iar ea urma sa se marite cu altcineva. „Si eu, si Monica eram prinsi in alte relatii. Ea trebuia sa se casatoreasca peste trei luni. Si-a anulat nunta. Sper sa ne ierte persoanele implicate. Faptul ca suntem impreuna demonstreaza ca atunci nu a fost o toana. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase inainte”, a povestit, la un moment dat, Dan Capatos despre cea care ii este partenera de viata.