Cuplu neașteptat în lumea mondenă

La 57 de ani, veșnicul burlac Dan Bittman continuă să ducă o viață de rockstar autentic, așa cum vedem doar în showbizul de peste Ocean. Admirat și înconjurat de femei incredibil de frumoase, artistul cucerește inimi pe bandă rulantă.

Doar una i-a căzut, însă, cu tronc, determinându-l să ia viața de la capăt: mult mai tânăra cântăreață Monica Odagiu. Se pare că Bittman s-a despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, și s-a mutat de acasă.

Deși o fost dintotdeauna privit ca un mare crai, Dan Bittman a luat prin surpridere publicul cu ultimele evenimente din viața lui. Potrivit unor surse din anturajul lui, se pare că artistul locuiește în prezent cu chirie, lângă fostul domiciliu, pentru a fi mai aproape de copiii săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick.

Solistul și compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație discretă, ce a durat mai mult de un sfert de secol, însă fără să fi fost oficiată în fața ofițerului de stare civilă. Ca urmare a separării, semn că decizia este una serioasă, și nu una de moment, Bittman și Liliana Ștefan ar fi parafat un acord amiabil, la notariat, pentru următorii trei ani, privind o custodie comună, dar condiționată de un anume orar, pentru mezinul lor, Mark Nicholas Bittman, în vârstă de 13 ani.

Relația cu mult mai tânăra Monica Odagiu (24 de ani), cu 33 de ani mai mica decât artistul, dezvăluită acum, nu este una recentă, așa cum mulți ar avea tendința să creadă, ci una reaprinsă’ după doi ani de pauză.

Astfel, pasiunea lui Bittman (57 de ani) pentru frumoasa actriță și solistă ar fi început să fie vizibilă în 2015, cei doi fiind zăriți unul lângă celălalt la petreceri aniversare în cercuri restrânse, la concertele Holograf de prin țară, la mare. Ba chiar se pare că au fost împreună și în afara țării, în scurte excursii în Bulgaria ori Turcia.

Mai mult decât atât, deși mereu a fost un tip extrem de discret, Bittman nu a ascuns-o pe Monica în gașca de prieteni sau de artiști apropiați. Drept dovadă că a ieșit de mai multe ori alături de ea la diverse întâlniri, mai mult sau mai puțin formale, de ordin profesional sau de… recreere.

De altfel, Bittman este cel ce a ajutat-o pe Monica să se lanseze în showbiz. Acesta i-a compus o melodie intitulată ‘Stau cu picioarele în apă rece’, pe care a și cântat-o în duet cu ea, gest fără precedent în cariera artistului.

Tot într-un elan nespecific, solistul trupei Holograf a filmat un videoclip alături de tânăra sa protejată, marcând astfel prima apariție de acest fel alături de un artist aflat la debut.

Absolventă a UNATC I.L. Caragiale’, Monica Odagiu (sora solistei Ana Odagiu) s-a afirmat în calitate de concurentă la Vocea României’ (2012), dar și ca membră a trupeiLala Band. Înainte să-l întâlnească pe Dan Bittman,

Monica a avut o relație cu un actor alături de care a jucat în multe piese, pe nume Theodor Cosmin. Contactat, Dan Bittman nu a vrut să comenteze în nici un fel schimbările din viața sa sentimentală.

Numele lui Bittman a fost asociat cu multe femei celebre

 

Printre frumoasele cu care artistul ar fi avut legături speciale s-au numărat Tania Budi, Sorana Darclee (ASIA), Roxana Blagu, Alina Chivulescu ori Mihaela Rădulescu. În ciuda tuturor zvonurilor, mama copiilor lui Bittman, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan, a ales discreția absolută, preferând să se ocupe îndeaproape de educația copiilor pe care îi are cu artistul: Alex, Patrick și Mark.