Cum se înțeleg, de fapt, Betty Vișănescu și Roxana Dobre! Partenera lui Florin Salam a fost absentă de la cununia fiicei lui! / FOTO

Betty, soția lui Cătălin Vișănescu, a rupt tăcerea! După ce au apărut mai multe speculații de-a lungul timupului, în urma absenței Roxanei Dobre de la cununia artistei, frumoasa cântăreață a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu partenera celebrului său tată, Florin Salam. Răspunsul a fost făcut public chiar de fata manelistului. Tu te așteptai la asta?

  • Betty Vișănescu, adevărul despre cum se înțelege cu Roxana Dobre.
  • Ce mesaj a postat fiica lui Florin Salam pe Internet.

Betty poată să spună că are deja toată lumea la picioare! Cu toate că se află abia la o vârstă fragedă, la care multe tinere de vârsta ei nici măcar nu îndrăznesc să viseze la succesul său, fiica lui Florin Salam este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Așadar, în ceea ce privește partea profesională, soția lui Cătălin Vișănescu scoate melodii pe bandă rulantă, ce se clasează de fiecare dată în topul preferințelor publicului, mai ales cea realizată alături de tatăl său, intitulată „Tăticul meu, fetița mea”, care a „rupt” în Trending YouTube.

Nici pe plan sentimental nu o duce mai rău, vedeta trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, Cătălin Vișănescu, iar împreună sunt părinții unui copil superb, pe nume Matthias, care a devenit centrul Universului lor.