Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele

Fernando de la Caransebeș a avut un succes răsunător în industria muzicală din România cu piese precum „M-am căsătorit” și „Castravetele”, dar iată cum arată acum.

Dacă în trecut lumea îl știa ca fiind o prezență constantă în muzica românească de petrecere și manele, Florin Rada Adrian, pe numele real, s-a retras din lumina reflectoarelor. În trecut oamenii îi fredonau versurile pieselor, unele amuzante, altele mai serioase. Dar de ceva vreme, Fernando de la Caransebeș lipsește complet de pe micile ecrane.

Fernando de la Caransebeș, schimbat complet de când nu mai apare la tv și nu mai cântă aceeași muzică

Fernando de la Caransebeș s-a schimbat complet față de cum îl știam noi din aparițiile sale de la tv și din videoclipurile pe care acesta le filma pentru melodiile sale memorabile. Acesta a avut parte de o ascensiune incredibilă în urmă cu ceva ani, în industria muzicală din România, însă de ceva ani, el nu mai arată deloc așa cum toți ni-l aminteam, atât pe exterior, cât și pe interior.

Cântărețul a ales drumul pocăinței și nu se mai identifică deloc cu lucrurile „lumești”, astfel că, el acum nu mai interpretează același gen de muzică, cu care toți eram obișnuiți din partea lui, ci muzică religioasă, a cultului din care el face parte acum.

Acesta a fost invitat în trecut, în repetate rânduri, la tv, pentru a vorbi despre schimbarea pe care el a făcut-o cu privire la viața sa personală. Acesta s-a declarat un adevărat creștin și a vorbit deschis despre iubirea sa față de Divinitate. A trecut printr-un divorț, dar credința lui nu s-a schimbat și se decara, în urmă cu ceva vreme, un adevărat adept al credinței, lucru pe care l-a și dovedit pe rețelele de socializare, unde postează es pasaje din Biblie și unde le arată oamenilor cum cântă el în biserică.

Afacerea pe care Fernando de la Caransebeș vrea să și-o deschidă

După ce a fost, o bună bucată de vreme, una dintre cele mai populare ținte ale glumelor, Fernando de la Caransebeș și-a schimbat viața total. S-a pocăit, s-a căsătorit, a divorţat, a luat și drumul profețiilor, dar și-a deschis și o afacere!

Fostul cântăreţ de manele îşi scoate porumbelul preferat la licitaţie şi vrea să obţină pe el, nu mai puţin de, un milion de euro.Fernando de la Caransebeş aproape că și-a dorit să revină în lumina reflectoarelor. De data aceasta, nu cu un hit, ci o idee ingenioasă de afacere. Fostul cântăreţ de manele are o nouă pasiune, porumbeii de cursă lungă.