Cum arată „soacra” lui Liviu Vârciu. Mama Andei Călin este foarte tânără și extrem de frumoasă

Liviu Vârciu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Acesta a atras simpatia publicului cu felul său carismatic și spiritul de glumă.

Artistul se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, dar și cu o familie minunată. Deși încercă să își țină viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor și ochii curioșilor, vedeta nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai importante evenimente.

Liviu Vârciu publică des imagini cu fetița și iubita lui, iar mulți s-au întrebat de unde a moștenit Anda Călin frumusețea, iar răspunsul a venit singur. Partenera cântărețului a publicat recent o imagine cu mama sa, care nu a putut să treacă neobservată.

Recent, a fost sărbătoare mare în familia lui Liviu Vârciu. „Soacra” artistului și-a aniversat ziua de naștere, iar Anda Călin i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, însă toată atenția internauților a fost acaparată de o imagine alături de mama ei.

Un lucru este evident, iubita cântărețului a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei. Deși una este blonndă, iar cealaltă brunetă, cele două seamănă ca două picături de apă și sunt superbe.

„La mulți ani, mami! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot”, a scris Anda Călin pe o imagine cu fiica și mama ei.

Artistul se mândrește cu o iubită superbă, dar și cu o „soacră” frumoasă și tânără. Din imaginea publicată de Anda Călin se poate observa faptul că micuța lui Liviu Vârciu seamănă mult cu mama ei, semn că frumusețea se moștenește din generație în generație.