Cum arată Monica Gabor nemachiată, la 33 de ani. A postat fotografia pe Instagram

Monica Gabor a devenit cunoscută după ce a ales să se mărite cu Irinel Columbeanu pe când avea doar 18 ani. Acum, are 33 de ani, este o femeie matură care și-a construit propria viață departe de România. De-a lungul anilor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a rămas neschimbată, mama natură fiind darnică cu ea.

Monica Gabor nu se ferește să publice poze pe rețelele sociale în care apare nemachiată. La vârsta de 33 de ani, soția lui Mr. Pink este de o naturalețe ieșită din comun, total diferită de adolescenta zbuciumată plecată din Bacău.

Monica se mândește cu naturaleațea sa și le încurajează și pe femeile care o urmăresc să facă același lucru. Prin intermediul unui Insta Story, soția lui Mr. Pink a dorit să transmită un mesaj în legătura cu utilizarea celebrelor filtre, foarte folosite în mediul online.

„Aceasta este o fotografie fără filtru. Filtrele sunt minunate, dar ne fac să ne simțim mai puțin încrezătoare atunci când nu le folosim. Îmbrățișează-și frumuseațea’, este mesajul transmis de Monica Gabor.