Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme

Monica Anghel a adunat peste 30 de ani de carieră în spate, iar transformarea i-a fost cuvânt de bază în drumul său spre succes. De câțiva ani, cântăreața și-a tot făcut schimbări de look, alegând stylinguri diferite, coafuri tot mai scurte și mai deschise la culoare. Cum și-a uimit fanii de această dată?

Monica Anghel și-a făcut o schimbare de look
Monica Anghel, cântăreață, prezentatoare de radio și actriță, a câștigat Festivalul Internațional ”Cerbul de aur”, ediția 1996, și a participat ca reprezentant al României la concursul Eurovision, ediția din 2002, împreună cu Marcel Toader. Este celebră și datorită participării sale îndelungate ca actor activ în gupul de umor ”Divertis”.

Pe lângă alte câteva lucruri, în anul 2018, a făcut ceva și pentru ea: a slăbit 30 de kilograme. Doar de 10 luni și de ceva disciplină a avut nevoie interpreta pentru a arăta mai tânără cu 10 ani.

”Am avut mare voință și iată că se poate”
„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport”, a povestit Monica Anghel pentru Click.

Cât despre look-ul său, deși face parte din tribuna clasicilor, acceptă schimbarile majore în viața sa. De această dată, interpreta a ales un styling diferit: o coafură mai scurtă și un blond mai deschis. La rând vin outfiturile, care, în schimb, au rămas conservatoare, adesea largi și preponderent pe negru, care să îi subțieze talia.