Cum arată mama lui Giani Kiriță. Imaginea rară cu femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor

Giani Kiriță este unul dintre cei mai carismatici sportivi din România. Fostul fotbalist al echipei Dinamo este, la fiecare apariție publică, plin de energie și cu zâmbetul pe buze.

Puțină lume știe că, în spatele puternicului și ambițiosului Giani, a stat o femeie și mai puternică. Este vorba despre Niculina Ivan, mama sa, cea care l-a încurajat la fiecare pas.

Dar femeia nu a avut o viață lipsită de greutăți. Și-a crescut singură cei doi copii și a regretat mereu că Giani nu a avut cui să-i spună ”tată”.

”Mama a divorţat de tata când m-am născut eu. Când am venit la Bucureşti, pentru că îmi plăcea foarte mult fotbalul, trebuia să merg la o echipă. Şi, săraca mama muncea, iar sora mea nu ştia ce trebuia să facă în sensul ăsta pentru mine. Îi mai zicea lui unchiu-meu – „Ia-l şi tu şi du-l la o echipă, de probă!”. Şi mi-a intrat mie asta în cap – “de probă” şi am zis să merg singur. Mama era obosită, că muncea toată ziua, nu avea când să meargă cu mine. Mi-am luat gentuţa şi am început să merg eu singur. (…) Stau să mă gândesc că eu nu am avut cui să-i zic „tată”. Voiam şi eu să merg cu tata la fotbal. Pe toţi colegii mei, după meci, îi aşteptau taţii. Pe mine nu mă aştepta nimeni. Şi m-a marcat lipsa asta!”, a spus el despre familia sa la Kanal D.