Cum arăta Lora în adolescență! Pe atunci artista vasluiancă era brunetă

Cum arăta Lora în adolescență. La 38 de ani, Lora are o carieră de succes, însă puțină lume știe cum arăta artista în urmă cu peste 20 de ani. Pe atunci, încă nu era celebră și nici… blondă.

Lora este din Vaslui, are 38 de ani, o carieră de success și o țară întreagă o iubește. Lora este una dintre cele mai dorite vedete din România. Fanii sunt atrași de frumusețea ei, iar blonda cu siguranță că nu duce lipsă de admiratori. Cu toate acestea puțini sunt cei care știu cum arăta Lora înainte de a deveni celebră. De curând, artista a scos de la naftalină câteva imagini din adolescență.

Cum arăta Lora în adolescență

De-a lungul anilor, aspectul ei fizic a avut mult de suferit. Nu mai arată deloc ca la vârsta adolescenței, dar nu îi este rușine să o recunoască. Lora a publicat o fotografie cu ea și verișorii ei de când avea numai 15 ani. În aceste imagini, artista este brunetă și a pozat alături de verișorii ei.

„Era vară, verișorii veniseră în vizită și eu mă pregăteam să vopsesc balconul. Urma să cânt «Hero» (M. Carey) și „I just wanna be with you” (E.Type)… pe repeat. Visa mult, visa frumos… Laura mea”, a scris Lora pe Instagram.

După cum se vede în imagine, în adolescență, Lora avea părul închis la culoare și obișnuia să se machieze strident la ochi. Cu toate acestea, trăsăturile feței aproape că nu s-au schimbat deloc de-a lungul anilor, semn că vedeta este 100% naturală.

Recent, a ajuns în fața altarului

A stat mai multe luni în afara țării, rămânând în Bali deoarece nu s-a mai putut întoarce înapoi în România. Acum însă, Lora a venit cu multe gânduri serioase pe toate planurile. Vedeta a ajuns de curând în fața altarului, îmbrăcată în rochie de mireasă. Ba chiar și-a întrebat fanii dacă va face o alegere bună.

„Ce ziceți? Să mă mărit sau nu?”, le-a spus Lora celor care o urmăresc pe Instagram.

Stați liniștiți, deoarece vedeta nu s-a căsătorit încă. În acele imagini este una dintre actrițele unui film în care aceasta joacă alături de alte nume sonoare din România. Deși nu s-au căsătorit până acum, Lora e oricând pregătită să facă pasul cel mare. Însă momentan, și ea, și Ionuț Ghenu au avut alte lucruri prioritare pentru ei. Cu toate acestea, în urmă cu un an, vedeta a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan.

Așadar, la cum arăta Lora în adolescență, putem spune că transformarea ei este spectaculoasă.