Cum arată iubita lui Codin Maticiuc. Ana este cea care i-a dăruit o fiică „craiului de Dorobanți”

Nu multă știe cum arată iubita lui Codin Maticiuc, și aceasta deoarece „craiul de Dorobanți” este foarte discret cu privire la viața privată. Iar în ceea ce o privește pe partenera sa, Ana i-a îndeplinit lui Codin una dintre cele mai arzătoare dorințe. Și anume aceea de a fi părinte, în primăvara anului trecut născându-se Smaranda, fiica celor doi.

Cu toate că viața lui Codin Maticiuc este cunoscută de mai toată lumea, acesta este foarte discret când vine vorba de femeia iubită. Ana Pandeli este cea care i-a îndeplinit visul de a deveni părinte, născând-o pe Smaranda în primăvara lui 2019!

Milionarul, cunoscut în lumea mondenă cu alintul „crai de Dorobanţi”, are în palmares nume cunoscute din showbiz. Cu toate acestea el a ales o tânără străină de lumea mondenă, în vârstă de 30 de ani. Iar aceasta i-a îndeplinit o dorinţă pe care Codin o are de la 23 de ani, aceea de a fi tată. Fiica lor, Smaranda, are deja un an și jumătate, iar relația dintre părinții ei pare a fi tot mai solidă.

Cum arată Ana, iubita lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a devenit tată pe 5 aprilie 2019, însă a fost tot timpul discret în privinţa identităţii femeii care i-a dăruit un copil. Recent, Codin, care este foarte secretos în privința relației de cuplu, a fost surprins de către fotoreporterii click.ro pe stradă alături de iubita lui. Iar limbajul mimico-gestual vorbește de la sine. Îmbrăcați simplu, sport și foarte relaxați, cei doi au mers împreună la cumpărături. Extrem de protector, Codin a ținut-o tot timpul de mână pe mama fiicei sale, dovadă că, odată cu trecerea timpului, relația lor a devenit și mai profundă.

Codin și Ana nu cred în căsătorie

Cel mai probabil, iubita lui Codin Maticiuc nu va îmbrăca niciodată rochia de mireasă. Și aceasta deoarece nici Ana, dar nici „craiul de Dorobanți” nu cred în instituția căsătoriei. Însă cei doi au o relație foarte puternică. Mai mult, Ana Pandeli mai are un copil, Mario, care se înțelege foarte bine cu iubitul ei, Codin.

Totuși, chiar dacă lumea spera la o nuntă între cei doi, Codin Maticiuc a declarat că nu o va lua de soție pe Ana. Și aceasta deoarece niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, însă nu exclude definitiv această idee.

Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de «crai de Dorobanți», pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc.

Așadar, la cum arată iubita lui Codin Maticiuc, nu ne miră faptul că cei doi au o relație atât de puternică…