Cum arată în prezent Maria Băsescu?

A fost una dintre cele mai elegante și discrete prime-doamne pe care România le-a avut. În timpul mandatului de președinție al soțului său, Maria Băsescu a avut grijă ca fiecare apariție a ei să fie fără cusur. Și chiar a reușit să rămână în amintirea colectivă prin prisma diplomației sale.
Ce mai face în prezent Maria Băsescu?

Ca și-n perioada în carea fost prima-doamnă a țării, Maria Băsescu stă departe de lumina reflectoarelor. Dacă în perioada respectivă a mai dat 2-3 interviuri, acum soția lui Trăian Băsescu preferă să-și ducă traiul discret și demn, departe de cancan-uri. Se dedică, ca și atunci, familiei sale și are grijă să nu lipsească nimic nepoților.

De altfel, Maria Băsescu este văzută adesea la cumpărături, ori la locuri de joacă, alături de nepoții din partea celor două fiice ale sale. Fosta prima-doamnă adoră să aibă grijă de nepoții ei, așa cum a făcut-o și cu fiicele sale.
Cum arată în prezent fosta primă-doamnă

Fosta prima-doamnă a României și-a păstrat eleganța de odinioară. La cei 67 de ani ai săi, soția lui Traian Băsescu arată impecabil. Cu un ten lipsit de riduri și o siluetă sveltă, nimeni nu i-ar da peste 50 de ani. Poate, secretul ar consta și-n viața tihnită de familie pe care o are în prezent.

În urmă cu mai mulți ani, pe când soțul său era marinar, și nu om de politică, se plângea de singurătate. „Și îmi plăcea foarte mult (n.r. să facă turism), pentru că totdeauna mi-au plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare”, povestea Maria Băsescu.

Potrivit presei autohtone, Maria Băsescu are job la 68 de ani. Ea ar fi administrator al moşiei pe care fiica sa, Ioana, o are la Nana, în Călăraşi. Doamna Băsescu are calitatea de administrator al celor 290 hectare de teren agricol din comună Nană, pentru care Ioana a făcut un credit de 1.000.000 euro. Maria Băsescu primește un salariu lunar de 5.000 de lei, potrivit bugetul.ro.